Ο πρώην τεχνικός της Ίντερ, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε είχε κάποιο πρόβλημα με τον Μάσιμο Μοράτι, παρά την απόλυσή του από την ομάδα.

Ο πρώην τεχνικός της Ίντερ, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε είχε κάποιο πρόβλημα με τον Μάσιμο Μοράτι, παρά την απόλυσή του από την ομάδα. Ο Ιταλός προπονητής απομακρύνθηκε από τον πάγκο των «νερατζούρι» τον Σεπτέμβριο μετά από πέντε επίσημους αγώνες, έχοντας ως απολογισμό μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Αυτό πάντως που είχε ενοχλήσει τον ίδιο ήταν τα δημόσια σχόλια του προέδρου της Ίντερ, σχετικά με το ποιος θα πρέπει να αγωνίζεται και ποιος όχι.

«Με τον πρόεδρο ποτέ δεν υπήρχαν προβλήματα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα του πάρα πολύ και οι δηλώσεις του ποτέ δεν είχαν άλλες έννοιες. Σίγουρα όταν ένας προπονητής ακούει τον πρόεδρό του να λέει πως θα ήθελε ο Τζιαμπάολο Πατσίνι να παίζει, ή άμυνα να είναι με τέσσερις αμυντικούς, τότε αυτό δημιουργεί προβλήματα», τόνισε ο Γκασπερίνι.

Και πρόσθεσε: «Προσωπικά πιστεύω πως η τακτική ποτέ δεν ήταν το πρόβλημα, ίσως απλά να μην έγινε αποδεκτή από την ομάδα και τον πρόεδρο. Αν ήμουν η ίδια περίπτωση με τον Μπενίτεθ; Πιστεύω πως  αυτός είχε πρόβλημα στα αποδυτήρια, ενώ εγώ όχι».