Μεγάλα σχέδια για τη Ρόμα

Στη δυνατότητα της Ρόμα να γίνει μία από τις πιο κερδοφόρες ομάδες στον κόσμο αναφέρθηκε ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της Τόμας ΝτιΜπενεντέτο, παρουσιάζοντας τα πλάνα του για τη μελλοντική οργάνωσή της σε οικονομικό επίπεδο.

Στη δυνατότητα της Ρόμα να γίνει μία από τις πιο κερδοφόρες ομάδες στον κόσμο αναφέρθηκε ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της Τόμας ΝτιΜπενεντέτο, παρουσιάζοντας τα πλάνα του για τη μελλοντική οργάνωσή της σε οικονομικό επίπεδο. 
 
Ο επιχειρηματίας από τη Βοστώνη που πρόσφατα εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των «τζαλορόσι», έχει ήδη προβεί στις πρώτες επενδύσεις, με τις μεταγραφές του Πάμπλο Οσβάλντο και του Ερικ Λαμέλα. Επίσης, στα σχέδιά του περιλαμβάνεται η δημιουργία ενός νέου γηπέδου.
 
«Πληρώνουμε τώρα τις αμαρτίες του παρελθόντος. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχεις από πριν μία ιδέα για τον προϋπολογισμό σου, ενώ είναι πολύ πιο εύκολο όταν βασίζεσαι σε νεαρούς παίκτες», δήλωσε ο ΝτιΜπενεντέτο στο Bloomberg.
 
«Το σημείο κλειδί δεν είναι οι μικροί σε ηλικία παίκτες, αλλά οι μικροί που μπορούν να νικούν. Αυτοί μπορούν να ανταποκριθούν στο παιχνίδι μας και το σύστημά μας είναι ανάλογο, γρήγορο και συναρπαστικό, αλλά απαιτεί αθλητές σε απίστευτη φυσική κατάσταση που μπορούν να τρέχουν για 90 λεπτά», ανέφερε ο 62χρονος ισχυρός άνδρας της Ρόμα.
 
«Πρόκειται για μία επιχείρηση που εξελίσσεται σε διάφορα επίπεδα: μέσα ενημέρωσης, εμπόριο, νέο γήπεδο. Διαθέτουμε όλη την απαραίτητη ειδίκευση με τους συνεργάτες μας να έχουν τις κατάλληλες διασυνδέσεις με διεθνείς χορηγούς. Σε πέντε χρόνια, βλέπω τη Ρόμα ως μία ομάδα επιτυχημένη στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και πολύ, πολύ κερδοφόρα ως επιχείρηση», συμπλήρωσε ο Αμερικανός επιχειρηματίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.