Η Αταλάντα προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής (1/5) με τη Σασουόλο και ο προπονητής της ομάδας Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι μίλησε για την μάχη της βαθμολογίας που επικρατεί στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως θα είναι ένα πραγματικά καλό επίτευγμα αν η ομάδα του μείνει δεύτερη πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ. Αυτή τη στιγμή θυμίζουμε πως η Αταλάντα βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από Νάπολι, Γιουβέντους και Μίλαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Αταλάντα :

«Θα είναι σίγουρα ένα σπουδαίο επίτευγμα αν καταφέρουμε να βγούμε δεύτεροι. Οι αποστάσεις στη βαθμολογία είναι μικρές αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν κάνουμε λάθη και οι υπόλοιποι δεν μπορούν να μας φτάσουν.»

Για το παιχνίδι με τη Σασουόλο :

«Είναι τρεις πόντους πίσω από τη Ρόμα και αυτό ίσως του δώσει έξτρα ώθηση. Επιπλέον, τα αρνητικά αποτελέσματα εναντίων μας είναι πιθανόν να τους γεμίσουν ενέργεια και θέληση για εκδίκηση. Βέβαια, δημιουργήσαμε αυτό το ρεκόρ μαζί τους διότι τους βάλαμε δύσκολα και ανταποκριθήκαμε . Περιμένω μια πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα που τα παίξει ποδόσφαιρο γιατί θέλουν να κερδίσουν αλλά είμαστε σε καλό ρυθμό και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε ξανά. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».