Η Ίντερ υποδέχεται τη Γιουβέντους στο κλασικό ντέρμπι της Ιταλίας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Η Ίντερ υποδέχεται τη Γιουβέντους στο κλασικό ντέρμπι της Ιταλίας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Είναι γνωστή και… αυξημένη τα τελευταία χρόνια η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες διανύουν αντίθετες πορείες ως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Γιουβέντους βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αήττητη με 16 βαθμούς, τη στιγμή που η Ίντερ πραγματοποιεί το χειρότερό της ξεκίνημα και έχει μείνει στη 16η θέση του πίνακα. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θέλει να νικήσει την πρώην ομάδα του για λόγους βαθμολογικούς, αλλά και αυτούς της ψυχολογίας, αλλά η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι ο στόχος και της Γιουβέντους.

Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στη σεζόν, οι “μπιανκονέρι” δείχνουν σαφώς βελτιωμένοι και ικανοί να επιστρέψουν στο θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου. Με το μέρος τους είναι και η παράδοση, καθώς η “Κυρία” έχει 28 παραπάνω νίκες από την ομάδα του Μιλάνου στα μεταξύ τους ντέρμπι και έχει πετύχει 38 περισσότερα τέρματα.

Ντέρμπι διεξάγεται νωρίτερα και στο “Ολίμπικο”, όπου η Ρόμα, η οποία ψάχνει τον καλό της εαυτό, φιλοξενεί τη Μίλαν. Οι πρωταθλητές βρίσκονται σε ανοδική πορεία και προέρχονται από δύο εντυπωσιακές νίκες στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Σέριε Α:

Σάββατο 29/10
Κατάνια-Νάπολι (19:00)
Ρόμα-Μίλαν (19:00)
Ίντερ-Γιουβέντους (21:45)

Κυριακή 30/10
Σιένα-Κιέβο (13:30)
Μπολόνια-Αταλάντα (16:00)
Φιορεντίνα-Τζένοα (16:00)
Λέτσε-Νοβάρα (16:00)
Πάρμα-Τσεζένα (16:00)
Ουντινέζε-Παλέρμο (16:00)
Κάλιαρι-Λάτσιο (21:45)