Όλοι… Σούπερμαν για τον Μόρα

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε η Βερόνα που αγωνίστηκε στο φιλικό με την Αλ Κορ, φορώντας φανέλα του Σούπερμαν προς τιμή του Βαγγέλη Μόρα και του αδερφού του.

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε η Βερόνα που αγωνίστηκε στο φιλικό με την Αλ Κορ, φορώντας φανέλα του Σούπερμαν προς τιμή του Βαγγέλη Μόρα και του αδερφού του. Ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται στην Αυστραλία, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση δωρεάς μυελού των οστών, μόσχευμα το οποίο προορίζεται για τον Δημήτρη Μόρα, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία.


Τα δύο αδέρφια φωτογραφήθηκαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου, φορώντας αμφότερα μπλούζες του Σούπερμαν και το ίδιο έκαναν και οι συμπαίκτες του Βαγγέλη. Μάλιστα, στην πίσω πλευρά της μπλούζας υπήρχε το μότο «DIMITRIS #SAVE MORAS», ενώ σε ένα άλλο σημείο αναγραφόταν το μήνυμα «Δεν υπάρχουν υπερήρωες, μόνο πραγματικοί άνθρωποι. Φόρτσα Δημήτρη».

Για την ιστορία, στο φιλικό η Ελλάς νίκησε την ομάδα από το Κατάρ με 4-0 χάρη σε δύο γκολ του αγέραστου Λούκα Τόνι και από ένα των Νενέ, Ράμπουσιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.