Η Ρόμα δεν έθελξε με την απόδοση της αλλά πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, σε βάρος της Τορίνο. Ο Τάμι Άμπραχαμ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης (32'), μετά τα δύο γκολ που έβαλε στην Ζόρια.

Στους 25 βαθμούς στην Serie A έφτασε η Ρόμα. Η ομάδα του Μουρίνιο πήρε με επαγγελματικό τρόπο τη νίκη στο παιχνίδι με την Τορίνο, όπως δηλαδή μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια ο Πορτογάλος προπονητής.

Το παιχνίδι και των δύο ομάδων ήταν μονοδιάστατο και οι φάσεις στα καρέ των δύο γκολκίπερ ήταν ελάχιστες. Στο 32ο λεπτό ο Τάμι Άμπραχαμ πέτυχε το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού, έπειτα από πανέμορφη μεταβίβαση του Μικιταριάν.

Πέντε λεπτά αργότερα ο διαιτητής Ντανιέλε Τσιφλ έδειξε την άσπρη βούλα αλλά μετά την χρήση του VAR πήρε την απόφαση του πίσω και έτσι η Ρόμα έχασε την ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα της.

Το ημίχρονο έκλεισε με μία επέμβαση του Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο οποίος αρνήθηκε την δεύτερη παραβίαση της εστίας του σε κεφαλιά του Άμπραχαμ.

Και αυτό ήταν. Σαν… φαγητό δίχως αλάτι το δεύτερο ημίχρονο με τους «τζιαλαρόσι» να διατηρούν σχετικά εύκολα τη νίκη.

Επόμενο ματς για την Ρόμα στην έδρα της Μπολόνια την Τετάρτη (01/12), ενώ η Τορίνο θα υποδεχθεί την Έμπολι μία μέρα αργότερα (02/12).