Θέλει να γυρίσει πίσω ο Κουαλιαρέλα

Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα εμφανίζεται δυσαρεστημένος με την έως τώρα παρουσία του στην Τορίνο και θέλει να επιστρέψει το καλοκαίρι στη Νάπολι.

Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα εμφανίζεται δυσαρεστημένος με την έως τώρα παρουσία του στην Τορίνο και θέλει να επιστρέψει το καλοκαίρι στη Νάπολι. Ο Ιταλός επιθετικός υπογράμμισε πως δεν ήθελε να φύγει από τους «παρτενοπέι», το περασμένο καλοκαίρι. Επίσης, αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο επιλέγει συνεχώς το νούμερο «27» στις ομάδες, που αγωνίζεται.


Αρχικά, ο Κουαλιαρέλα δήλωσε: «Ελπίζω να γυρίσω στη Νάπολι. Μου είχαν πει πως ήταν μια πιθανότητα. Έχω δώσει προτεραιότητα στις Τορίνο και Νάπολι για τη νέα σεζόν. Έχω ξαναπεί, πως δεν ήθελα να φύγω το καλοκαίρι και το επαναλαμβάνω. Στην καρδιά μου, παραμένω οπαδός της Νάπολι. Μερικές φορές, οι εραστές χωρίζουν, χωρίς κάποιον σημαντικό λόγο».


Στη συνέχεια, ο Ιταλός επιθετικός υπογράμμισε: «Επέλεξα το 27, λόγω του Νίκολα Γκάλι. Ήμασταν μαζί στην Κ18, πριν φύγει για τη Μπάρι, όπου μετά είχε το τραγικό ατύχημα. Παίρνω αυτό το νούμερο σε κάθε ομάδα, που παίζω. Είμαι κοντά στην οικογένειά του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.