Ισόπαλο το ντέρμπι

Χωρίς νικητή έληξε το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Σέριε Α, καθώς Μίλαν και Φιορεντίνα έμειναν στο 1-1.

Χωρίς νικητή έληξε το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Σέριε Α, καθώς Μίλαν και Φιορεντίνα έμειναν στο 1-1. Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν στο 25′ με τον Ντε Γιονγκ και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι και τα μέσα του δεύτερου μέρους σχεδόν.


Ο Ίλιτσιτς ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 64′ και σταμάτησε το μίνι-σερί της Μίλαν, που μετρούσε δύο διαδοχικές νίκες. Οι Μιλανέζοι πήγαν στους 15 βαθμούς και «συγκατοικούν» με τη Λάτσιο στην πέμπτη θέση, ενώ οι «βιόλα» με 9 βαθμούς είναι 11οι στην κατάταξη.


Στο πλαίσιο της εμβόλιμης αγωνιστικής που διεξάγεται μεσοβδόμαδα, η Μίλαν θα αντιμετωπίσει την Κάλιαρι εκτός έδρας, ενώ η Φιορεντίνα θα φιλοξενήσει την Ουντινέζε στην Τοσκάνη.


Μίλαν (Ιντζάγκι): Αμπιάτι, Άλεξ, Σαπάτα, Αμπάτε, Ντε Σίλιο, Μουντάρι, Μενέζ (80′ Φερνάντο Τόρες), Ντε Γιονγκ, Χόντα, Πόλι (68′ Μποναβεντούρα), Ελ Σαραουί

Φιορεντίνα (Μοντέλα): Νέτο, Ροντρίγκες, Τόμοβιτς, Σάβιτς, Μάρκος Αλόνσο, Ακουιλάνι, Φερνάντες (70′ Βάργκας), Μπόρχα Βαλέρο, Κουαδράδο, Κούρτιτς (54′ Ίλιτσιτς), Μπαμπακάρ (81′ Μπαντέλ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.