Ντιμπάλα: «Η φανέλα με το 10 είναι του Τότι»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα επανέλαβε πως η φανέλα με το νούμερο «10» της Ρόμα θα ανήκει για πάντα στον Φραντσέσκο Τότι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα και αμέσως μετά τη μεταγραφή του στους Ρωμαίους, όταν επέλεξε να μην πάρει τη συγκεκριμένη φανέλα. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο και για την έως τώρα συνεργασίας τους.

Αρχικά, ο Ντιμπάλα δήλωσε για την έως τώρα παρουσία του στη Ρώμη: «Οι άνθρωποι εδώ είναι απίστευτοι. Από την πρώτη μέρα με έκαναν να νιώσω πάρα πολύ άνετα. Όταν ο Τιάγκο Πίντο επικοινώνησε μαζί μου και η πιθανότητες να έρθω στη Ρώμη, αυξήθηκαν, είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να κάνω κάτι σε αυτή την πόλη».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη φανέλα με το νούμερο «10»: «Το νούμερο της φανέλας; Το νο10 της Ρόμα θα είναι για πάντα ο Φραντσέσκο Τότι. Στη Γιουβέντους με ρωτήσανε αν ήθελα να το φορέσω και το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση. Ποτέ μη λες ποτέ αλλά προφανώς μιλάμε για μία ξεχωριστή ευθύνη».

Παράλληλα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στον Μουρίνιο: «Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει μία σημαντική εικόνα και επιρροή, λόγω των όσον εκπροσωπεί στο ποδόσφαιρο. Θα ήταν πάρα πολύ καλός παίκτη στο σκάκι. Πριν έρθω εδώ, μιλήσαμε δύο φορές, με κάλεσε όσο ακόμα ήμουν στο Τορίνο. Ένιωσα ένα ξεχωριστό αίσθημα για αυτόν, είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον στο ποδόσφαιρο να σου μιλάει τόσο ειλικρινά. Έχω μία ξεκάθαρη σχέση μαζί του και οι δύο θέλουμε το καλύτερο για τους φιλάθλους. Έχει γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο. Είναι αρκετά ειλικρινής, πολύ καλός στην προετοιμασία παιχνιδιών. Σχεδόν όλα όσα σου λέει πριν το παιχνίδι, συνήθως πραγματοποιούνται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.