Ο Αρναούτοβιτς, ο Ετό και η χαμένη…Bentley


Τη σεζόν 2009-10 ο Μάρκο Αρναούτοβιτς ήταν ένας φέλελπις νεαρός που “έβγαλε μάτια” με τις εμφανίσεις στην Τβέντε εξασφαλίζοντας το μεγάλο βήμα. Η Serie A και η Ίντερ του special one Ζοσέ Μουρίνιο τον περίμεναν με το μέλλον του Αυστριακού να προδιαγράφεται λαμπρό.

Η πραγματικότητα πάντως ήταν διαφορετική, με τα χνώτα των 2 αντρών να μην ταιριάζουν ποτέ και τη χρονιά που η Ίντερ κατακτούσε το Champions League κόντρα στην Μπάγερν ο Αρναούτοβιτς να έχει 3 συμμετοχές όλες για την Serie A και μόλις 55 λεπτά ιδρωμένης φανέλας.

Παρόλα αυτά ο συμπαίκτης του Γουέσλι Σνάιντερ αποκάλυψε μια ιστορία που γράφτηκε με κεφαλαία γράμματα στη βίβλο των ανεκδότων του ποδοσφαίρου. Ο Αρναούτοβιτς στα 21 του χρόνια, θέλοντας να εντυπωσιάσει μια αιθέρια ύπαρξη με την οποία έκλεισε ραντεβού, ζήτησε από τον Ετό να του δανείσει ένα από τα ακριβά αυτοκίνητα που είχε στη συλλoγή του.

Ο Καμερουνέζος από την εποχή που “μάτωνε” τα αντίπαλα δίχτυα είχε στο γκαράζ του πολυτελή αυτοκίνητα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ως γνήσιος λάτρης της ταχύτητας. Γι αυτόν δεν ήταν τίποτα να δανείσει στο νεαρό συμπαίκτη του μια Bentley continental αξίας 160 χιλιάδων ευρω,ωστε να εντυπωσιάσει το ραντεβού του.

Και όλα πήγαιναν κατ’ ευχή. Ο Αυστριακός με την καλή του πήγαν στο Sheraton Hotel του Μιλάνου, έδωσε τα κλειδιά στον τύπο που περίμενε για το Valet Parking και κατευθυνθηκαν προς το χλιδάτο εστιατόριο για να απολαύσουν το δείπνο τους.

Κι έτσι έγινε, τα πάντα κυλούσαν υπέροχα μέχρι την ώρα που πήραν το δρόμο για την έξοδο. Τότε ο Αρναούτοβιτς ανακάλυψε ότι δεν είχε δώσει τα κλειδιά σε υπάλληλο του ξενοδοχείου ούτε σε υπάλληλο του πάρκινγκ αλλά σε έναν άγνωστο που πήρε το πανάκριβο αυτοκίνητο και έφυγε.

Η αναστάτωση ήταν τεράστια με τον Ετό να χάνει από το πουθενά το αυτοκίνητο του λόγω της καλής του καρδιάς. Η ιστορία πάντως είχε happy end με την Bentley να βρίσκεται αρκετούς μήνες αργότερα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το Μιλάνο, στην Ουγγαρία, αλλά ευτυχώς… ολόκληρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.