Μοιάζει δύσκολο να τον αγοράσει οποιαδήποτε ομάδα από την Νάπολι με τιμή των 150 εκατομμυρίων που του έχει κολλήσει ο Ντε Λαουρέντις αλλά και ο ίδιος ο Βίκτορ Όσιμεν φαίνεται πως λατρεύει την πόλη και δεν θέλει να πάει πουθενά.

Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, το soccernet στην Νιγηρία έδωσε ο Βίκτορ Όσιμεν, ο επιθετικός της Νάπολι και μίλησε για την λατρεία του για την πόλη και τον εθισμό στους τίτλους μετά την κατάκτηση της Serie A.

“Κερδισε έναν από τους πιο δύσκολους τίτλους στον κόσμο και με μια ομάδα που εκτιμά τα λίγα πράγματα που κάνεις για αυτήν. Είμαι τόσο περήφανος που κατακτήσαμε το Σκουντέτο και για εμένα είναι κάτι τεράστιο. Ό,τι και αν έρθει από εδώ και πέρα θα το υποδεχτώ με χαρά. Και δουλεύω σκληρά για να διατηρηθώ σε αυτό το επίπεδο γιατί πλέον είμαι εθισμένος στα τρόπαια καθώς το Σκουντέτο ήταν το πρώτο μου. Ανυπομονω για την νεα σεζόν. Δεν έχω δει πιο τρελή πόλη για το ποδόσφαιρο από το πως συμπερφέρονται οι Ναπολιτάνοι. Δείχνουν αγάπη σε όλους τους παίκτες. Και όπου πάω με σέβονται. Τα παιδιά με λατρεύουν, ο κόσμος με θαυμάζει, είμαι είδωλο για αυτούς και για αυτό φοράνε ακόμη και ρέπλικα της μάσκας που έχω για το πρόσωπό μου. Δείχνει οτι καταλαβαίνουν ότι δουλεύω σκληρά για αυτούς και τι σημαίνει εγώ για αυτούς. Για εμένα δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να βρίσκομαι αυτή την στιγμή. Είμαι τόσο χαρούμενος. Το να έρθω εδώ ήταν η σωστή επιλογή” αναφέρει ο Όσιμεν στην συνέντευξή του.

Μια δήλωση του μύθου της Νάπολι, Σαλβατόρε Μπάνι πριν από μερικές ημέρες πάντως έχει βάλει σε σκέψεις την Νάπολι που κόλλησε την ταμπέλα των 150 εκατομμυρίων σε όσους ενδιαφέρονται για τον Νιγηριανό. Ο Μπάνι δήλωσε πως μόνο για δύο ομάδες θα άφηνε τώρα την Νάπολι ο Όσιμεν, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά βέβαια κανείς δεν ξέρει το μέλλον τι θα φέρει για τον σπουδαίο Νιγηριανό φορ.