Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφαση της UEFA για την Γιουβέντους που θα αφορά αποκλεισμό της ομάδας από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο.

Η Γιουβέντους σύμφωνα με το Sky Italia μετά την συμφωνία με την Ιταλική αθλητική δικαιοσύνη φαίνεται να βρήκε συμβιβασμό και με την UEFA. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφαση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που πιθανότατα θα είναι ο αποκλεισμός της ομάδας από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το φετινό Conference League.

Η νέα διοίκηση του συλλόγου της Γιουβέντους κατέληξε σε συμβιβασμό με την UEFA για τις οικονομικές ατασθαλίες της και θα ήταν διατεθειμένη να αποδεχτεί αποκλεισμό ενός έτους από τα ευρωπαϊκά κύπελλα ενώ οι Ιταλοί θα συμφωνήσουν από την πλευρά τους να μην κάνουν προσφυγή στο CAS. Η Γιουβέντους είναι πεπεισμένη ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η οριστική λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Την θέση της Γιουβεντους στην διοργάνωση αναμένεται να πάρει η Φιορεντίνα.

Σε αντίθεση με τον σύλλογο αυτός που προχωρά σε προσφυγή κατά της ιταλικής αθλητικής δικαιοσύνης είναι ο πρώην πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι. Η ακρόαση στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου. Ο Ανιέλι τιμωρήθηκε για 2 χρόνια και μπορεί να κάνει έφεση ακριβώς επειδή δεν διαπραγματεύτηκε συμφωνία όπως η Γιουβέντους, ο Παρατίτσι, ο Αριβαμπένε και ο Τσερουμπίνι.