Η Γιουβέντους φέρεται να έχει ορίσει τις τιμές στους Ντούσαν Βλάχοβιτς και Φεντερίκο Κιέζα για τις ενδιαφερόμενες ομάδες, όπως η Λίβερπουλ, η Τσέλσι και η Νιούκαστλ.

Οι «μπιανκονέρι» πρέπει να προβούν σε μεγάλες περικοπές μισθών, καθώς έμειναν εκτός Champions League και πρέπει να ισορροπήσουν τα λογιστικά τους βιβλία. Πολλές πηγές από την Ιταλία, αναφέρουν ότι οι Κιέζα και Βλάχοβιτς που έχουν υψηλά συμβόλαια και δεν είναι ικανοποιημένοι με τις προπονητικές μεθόδους του Μαξ Αλέγκρι, θα μπορούσαν να πουληθούν αυτό το καλοκαίρι στη σωστή τιμή.

Ωστόσο, ο ειδικός στις μεταγραφές του Sportitalia, Αλφρέντο Πεντούλα, προειδοποιεί ότι δεν θα πουληθούν κάτω από την πραγματική τους αξία. Για τον Κιέζα, η Γιουβέντους αξιώνει 55-60 εκατομμύρια ευρώ, με Νιούκαστλ και Λίβερπουλ να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ιταλού ακραίου επιθετικού.

Όσο για τον Βλάχοβιτς, έχει εκτιμηθεί περίπου στα 75-80 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους, αφού πήγε στη Γιουβέντους από τη Φιορεντίνα για 81,6 εκατ. ευρώ συν έως και 10 εκατ. ευρώ σε πρόσθετα, τον Ιανουάριο του 2022. Η Τσέλσι δείχνει ενδιαφέρον για τον Σέρβο διεθνή, ειδικά στην ενδεχόμενη ανταλλαγή με τον Ρομέλου Λουκάκου, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταθέσει κάποια προσφορά.