Γιουβέντους: Χαρούμενος ο μπαμπάς Γουέα για τον γιό

Σε συνέντευξή του ο σπουδαίος Ζορζ Γουέα δήλωσε οπαδός της Γιουβέντους και χαρούμενος που ο γιός του θα παίξει στην γηραιά κυρία.

Ο Ζορζ Γουεά μεγαλούργησε στην Μίλαν, κέρδισε Χρυσή μπάλα ως παίκτης των ροσονέρι το 1995 αφήνοντας πίσω του παίκτες όπως οι Κλίνσμαν, Λίτμανεν, Ντελ Πιέρο, Κλάιφερτ που ήταν μαζί του στην πρώτη πεντάδα.

Στην Μίλαν έπαιξε από το 1995 ως τον Δεκέμβριο του 1999 σε 147 ματς σκοράροντας 58 φορές αλλά δεν έκρυψε ποτέ ότι από μικρός ήταν οπαδός της Γιουβέντους και δεν το κρύβει και τώρα.

Σε συνέντευξή του στο Sportweek ο Ζορζ Γουέα δήλωσε ενθουσιασμένος που ο γιός του Τίμοθι θα φορέσει την φανέλα των μπιανκονέρι.

“Ποτέ δεν έκρυψα το πάθος μου για την Γιουβέντους ακόμη κι όταν έπαιζα στην Μίλαν, την οποία θεωρώ σπίτι μου. Η Μίλαν είναι η δεύτερη οικογένειά μου μετά την Μονακό αλλά είχα ερωτευτεί την Γιουβέντους του Πλατινί και δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Είχα την ελπίδα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή (του γιού του) στην Γιουβέντους. Ήξερα ότι μιλάει με Ευρωπαϊκές ομάδες και το γεγονός ότι συμφώνησε με την Γιουβέντους με κάνει εξαιρετικά χαρούμενο. Ο δεσμός με την Ιταλία είναι βαθύς. Ο μεγάλος μου γιός Τζορτζ και εγώ συχνά μιλάμε Ιταλικά. Ο Τίμο γεννήθηκε στη Νέα Υορκη αλλά και αυτός αναπνέει Ιταλικό αέρα” δήλωσε ο πρόεδρος της Λιβερίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.