Μίλαν: Ο Τομόρι αποθέωσε Μαλντίνι και ανυπομονεί για τη νέα σεζόν

Ο Fikayo Tomori συλλογίστηκε την αποχώρηση του Πάολο Μαλντίνι από τη Μίλαν, τονίζοντας πώς «δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος σαν αυτόν» στο σύλλογο.

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε, αποφάσισε να απολύσει τον τεχνικό διευθυντή, Πάολο Μαλντίνι στις αρχές του περασμένου μήνα μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Μασάρα σηματοδοτώντας μια αλλαγή στην πολιτική της μεταγραφικής αγοράς. Η Μίλαν έκτοτε πούλησε τον Σάντρο Τονάλι στην Νιουκάστλ και απέκτησε τους Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ και Κρίστιαν Πούλισικ από την Τσέλσι.

Μιλώντας στο Sky Sports Italia, ο Άγγλος αμυντικός, Φικάγιο Τομόρι, κοίταξε πρώτα μπροστά για την ερχόμενη σεζόν. «Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Αυτή είναι η τρίτη μου σεζόν και η θέση μου στο γήπεδο απαιτεί να είμαι ηγέτης, να είμαι κάποιος που μιλάει πολύ εντός και εκτός γηπέδου. Είμαι σχεδόν βετεράνος, έχοντας έρθει πριν από 3,5 χρόνια. Νιώθω την ευθύνη, όπως όλοι οι άλλοι όμως, γιατί θέλουμε να νικήσουμε».

Σκέφτηκε πού πήγαν στραβά τα πράγματα για τη Μίλαν την περασμένη σεζόν και τι μπορεί να είναι διαφορετικό στην επερχόμενη σεζόν. «Πέρυσι είχαμε τον μήνα Ιανουάριο που κατέστρεψε τη σεζόν, εκτός από το Champions League. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα είμαστε καλύτεροι, θέλουμε να κερδίσουμε αλλά ξέρουμε ότι θα είναι πιο δύσκολο. Δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα με τον προπονητή, είμαστε περήφανοι που είμαστε παίκτες της Μίλαν και θέλουμε να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να είναι μια αξέχαστη σεζόν».

Τέλος, σκέφτηκε τη σχέση του με τον Μαλντίνι και την απόφαση του συλλόγου να τον απολύσει τον περασμένο μήνα. «Όταν σκέφτεσαι τη Μίλαν, σκέφτεσαι τον Μαλντίνι. Όταν έφτασα, τον έβλεπα κάθε μέρα στο Μιλανέλο και μου έδωσε συμβουλές για το πώς να γίνω πιο δυνατός. Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος σαν αυτόν, αλλά ο σύλλογος αποφάσισε να αλλάξει και εμείς ως παίκτες είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχουμε τον Μαλντίνι ως φυλαχτό, αλλά είμαι σίγουρος ότι μας ακολουθεί από απόσταση».

Ο Τομόρι ήταν ένας από τους πολλούς παίκτες που έφερε στο Μιλάνο ο Μαλντίνι και έχει εξελιχθεί σε βασικό πρόσωπο του συλλόγου, κάνοντας 107 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχική του άφιξη τον Ιανουάριο του 2021.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.