Μετά τους οπαδούς της Γιουβέντους, σήμερα ήταν η σειρά των οπαδών της Ίντερ να δώσουν αρνητική ψήφο στο ενδεχόμενο να μείνει στην ομάδα τους ο Βέλγος επιθετικός.

Το γεγονός ότι ο Ρομέλου Λουκάκου δέχθηκε να μπει σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Γιουβέντους εξόργισε τους οργανωμένους οπαδούς της Ίντερ οι οποίοι με ανακοίνωσή τους καταφέρθηκαν εναντίον του Βέλγου επιθετικού, θεωρώντας ότι τους “πρόδωσε” λίγους μήνες μετά την αμέριστη συμπαράστασή τους όταν δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

Η ανακοίνωση της Curva Sud: “Οποιος σε πρόδωσε θα το ξανακάνει, όχι γιατί του αρέσει αλλά γιατί αυτή είναι η φύση του. Ναι, επειδή εσύ Ρομέλου πρόδωσες όλους εμάς που σε υπερασπιστήκαμε μέχρι τέλους όταν δεν ήσουν σε φόρμα. Σε υπερασπιστήκαμε όταν οι οπαδοί της ομάδας με την οποία μίλησες σε ειρωνεύονταν συνεχώς. Και τελικά αυτό μάς το ανταπέδωσες με μια μαχαιριά αντάξια του Βρούτου.

Φίλησες αυτό το σήμα που για εμάς αξίζει περισσότερο από τη ζωή μας και τώρα σαν άθλιος φθηνός μισθοφόρος πουλάς τον εαυτό σου σε όποιον προσφέρει περισσότερα. Πριν γίνεις πρωταθλητής, πρέπει να είσαι άντρας και εσύ δεν είσαι. Αντίο ξεδιάντροπε.”