Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Κριστιάνο Τζιούντολι, προσδιόρισε τον Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ ως κορυφαία επιλογή για την ενίσχυση της επίθεσης του συλλόγου.

Οι «Μπιανκονέρι» είναι φαινομενικά διατεθειμένοι να μειώσουν τις απώλειές τους από τον Ντούσαν Βλάχοβιτς αυτό το καλοκαίρι και είναι ανοιχτοί να τον πουλήσουν για περίπου 70-80 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να πάρουν νέο σέντερ φορ. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν έχουν συνδεθεί με τον Σέρβο επιθετικό, αλλά δεν αναμένεται να επιτευχθεί συμφωνία άμεσα.

Ο Τζιούντολι είχε ήδη επιτυχία στοιχηματίζοντας σε έναν επιθετικό της Λιλ στο παρελθόν, παίρνοντας τον Βίκτορ Ισίμχεν στη Νάπολι και τώρα θέλει να επαναλάβει την κίνηση φέρνοντας τον Ντέιβιντ στο Τορίνο. Ο 23χρονος Καναδός επιθετικός κοστίζει 60 εκατομμύρια ευρώ και έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Ligue 1 μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Το νέο απόκτησμα Τίμοθι Γουεά, μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στο γαλλικό βορρά, όταν συλλογίστηκε τις πρώτες μέρες του στο Τορίνο, λέγοντας: «Ο Ντέιβιντ είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου, μου έκανε ερωτήσεις. Του είπα ότι αν αποφασίσει να έρθει στη Γιουβέντους, πρέπει να είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά». Την περασμένη σεζόν, ο Ντέιβιντ σημείωσε 26 γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.