Ρόμα: Έστειλε μήνυμα στην Ίντερ ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει το μήνυμά του στην Ίντερ, με αφορμή το πρώτο γκολ του Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Ρόμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως οι «νερατζούρι» θα πρέπει να είναι χαρούμενοι για τον Βέλγο επιθετικό, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 7-0 επί της Έμπολι. Ο Μουρίνιο δεν παρέλειψε να κάνει τα παράπονά του και για το πρόγραμμα των «τζιλορόσι».

Αρχικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Δεν ήταν μόνο ο Ντιμπάλα. Έπαιξαν όλοι καλά. Δεν έπαιξαν για να κάνουν ένα παιχνίδι για 7-0. Παίξαμε για να κερδίσουμε, με απόλυτη ηρεμία. Είχαμε έναν καλό αγώνα, υπήρξαν κάποια σκαμπανεβάσματα που είναι φυσιολογικό, αλλά ακόμα έχουμε παίκτες που δεν είναι έτοιμοι να παίξουν για 90 λεπτά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Λουκάκου: «Για μένα, δεν είχε σημασία αν σκόραρε ή όχι. Ίσως, για εκείνον να είχε. Πάντα ήταν διαθέσιμος. Το γεγονός, όμως, ότι σκόραρε έκανε τη βραδιά του τέλεια, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε καλύτερα με εκείνον. Χρειαζόμαστε χρόνο για να το πετύχουμε. Είναι χαρούμενος εδώ. Ο Ρομέλου πρέπει να νιώθει ότι τον αγαπούν, τον θέλουν και κατάλαβε ότι η ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη σαν εκείνον. Στην Ίντερ δεν έχουν λόγο να είναι θυμωμένοι: πρέπει να είναι χαρούμενοι με τον πρώην προπονητή τους, που χρειαζόταν τον Ρομέλου».

Τέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε τα παράπονά του για το πρόγραμμα: «Έχουμε πολλά παιχνίδια και μόνο τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτό. Ήμασταν, επίσης, άτυχοι, επειδή η Αταλάντα παίζει Πέμπτη και Δευτέρα, ενώ εμείς παίζουμε Κυριακή. Μάλλον, δεν αρέσω σε κάποιον στη Λίγκα και για αυτό θα κάνουμε κάποιες αλλαγές την Πέμπτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.