Λέτσε – Τζένοα 1-0: Δεύτεροι και αήττητοι οι “Λύκοι”! (vid)

Αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στη Τζένοα των 10 παικτών, η Λέτσε επικράτησε 1-0 των Γενοβέζων στο Στάντιο Βια ντελ Μάρε και συνέχισε την εξαιρετική της παρουσία στη Serie A.

Αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στη Τζένοα των 10 παικτών, η Λέτσε επικράτησε 1-0 των Γενοβέζων στο Στάντιο Βια ντελ Μάρε και συνέχισε την εξαιρετική της παρουσία στη Serie A.

O Ρεμί Ουντέν με ένα εντυπωσιακό σουτ από μακρινή απόσταση πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 84ο λεπτό, ενώ η Τζένοα αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 36ο λεπτόμ, εξαιτίας της αποβολής του Μαρτίν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η αήττητη Λέτσε έφτασε τους 11 βαθμούς μετά από πέντε παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα και βρίσκεται προσωρινά στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ενώ η Τζένοα έμεινε στους 4 βαθμούς και την 13η θέση.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο τεχνικός της Λέτσε, Ρομπέρτο Ντ’Αβέρσα παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου προπονητή του μήνα για την παρουσία της ομάδας του στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Serie A.

Λέτσε: Φαλκόνε, Γκάλο (60′ Ντόργκου), Ζεντρέ, Πόνγκρατσιτς, Τούμπα, Ραφιά (60′ Ουντέν), Ραμαντάνι, Καμπά (79′ Σανσόνε), Στρεφέτσα (79′ Πίκολι), Κρίστοβιτς (87′ Μπλιν), Άλμκβιστ

Τζένοα: Μαρτίνεθ, Ντε Βίντερ (46′ Βάσκεζ), Μπάνι, Ντραγκούσιν, Μαρτίν, Σαμπέλι (89′ Μαλινόβσκι), Μπαντέλι (76′ Χεφτί), Στρόουτμαν (89′ Πούσκας), Φρέντρουπ, Ρετέγκι (76′ Εκουμπάν), Γκουντμούντσον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.