Πιστός στη φανέλα της Νάπολι δήλωσε δημόσια ο Βίκτορ Οσιμέν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τέλος στους «καβγάδες» μεταξύ Νάπολι και Βίκτορ Οσιμέν. Ο 24χρονος Νιγηριανός ανέβασε ένα Instagram story και τόνισε δημόσια ότι η αγάπη του για το σήμα των «παρτενοπέι» είναι ακλόνητη. Μάλιστα διέψευσε ότι έχει δεχθεί ρατσιστικές συμπεριφορές από τον κόσμο της πόλης.

«Το να έρθω στην πόλη της Νάπολης το 2020 ήταν μια υπέροχη απόφαση για μένα. Ο κόσμος της Νάπολι μου έχει δείξει αγάπη και καλοσύνη και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μπει ανάμεσά μας.

Το πάθος του λαού της Νάπολης τροφοδοτεί την φλόγα μέσα μου να παίζω πάντα με την καρδιά και τη ψυχή μου και η αγάπη για το σήμα είναι ακλόνητη καθώς το φοράω με περηφάνια.

Οι κατηγορίες εναντίον του λαού της Νάπολης είναι αναληθείς. Έχω πολλούς φίλους και έχουν γίνει μέρος της οικογένειας και της καθημερινότητάς μου. Εκτιμώ τους Νιγηριανούς και όλους που ένωσαν τις φωνές τους για να με υποστηρίξουν και να με προσεγγίσουν.

Είμαι για πάντα ευγνώμων. Ας υποστηρίξουμε την ενότητα, τον σεβασμό και την κατανόηση. Πάμε Νάπολι πάντα!», έγραψε ο Οσιμέν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Instagram Osihmen