Η Μόντσα νίκησε με 3-0 τη Σαλερνιτάνα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος και παρέμεινε για πέμπτο παιχνίδι αήττητη.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο ξεκίνημα και στο 9ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ, όταν ο Πεσίνα βρήκε τον Κολπάνι και αυτός νίκησε τον Οτσόα με σουτ.

Μόλις εννέα λεπτά αργότερα, ύστερα από πίεση ψηλά, ο Γκαλιαρντίνι έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε στην περιοχή τον Βινιάτο, που έγραψε το 2-0.

Στο 82ο λεπτό η Μόντσα κέρδισε πέναλτι για χέρι του Πιρόλα, ο Πεσίνα ανέλαβε την εκτέλεση, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Ο Κυριακόπουλος αγωνίστηκε ως βασικός και στο 72′ πέρασε εκτός. Οι γηπεδούχοι είναι στην 7η θέση με 12 βαθμούς, ενώ η Σαλερνιτάνα είναι στην 19η με μόλις τρεις.

Μόντσα (Παλαντίνο): Ντι Γκρεγκόριο – Καλντιρόλα, Μάρι, Ντ’ Αμπρόζιο – Τσουρία (64′ Περέιρα), Γκαλιαρντίνι, Πεσίνα (85′ Άκπα Άκπρο), Κυριακόπουλος (72′ Μπιριντέλι) – Κολπάνι (64′ Πάπου Γκόμες), Βινιάτο (72′ Μπόντο) – Κολόμπο.

Σαλερνιτάνα (Σόουζα): Οτσόα – Ντάνιλιουκ, Γκιομπέρ, Πιρόλα – Κάστανος (83′ Κουλιμπαλί), Λεγκόφσκι (46′ Μαρτεγκάνι), Μπόχινεν (46′ Μπράνταριτς), Ματσόκι (46′ Mατζόρε) – Καντρέβα, Καμπράλ – Ντιά.