Τζιοβίνκο: «Φαντασίες τα περί Φιορεντίνα»

Μακριά από την πραγματικότητα είναι τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο θα συνεχίσει σύντομα την καριέρα του στη Φιορεντίνα, όπως ξεκαθάρισε ο μάνατζέρ του Αντρέα Ντ' Αμίκο.

Μακριά από την πραγματικότητα είναι τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο θα συνεχίσει σύντομα την καριέρα του στη Φιορεντίνα, όπως ξεκαθάρισε ο μάνατζέρ του Αντρέα Ντ’ Αμίκο.
 
Η αγωνιστική αστάθεια του Ιταλού επιθετικού δεν του επιτρέπει να έχει θέση βασικού στη Γιουβέντους και με το συμβόλαιό του να οδεύει προς τη λήξη του σε έξι μήνες, τα σενάρια περί αποχώρησης αυξάνονται και πληθύνονται.
 
Μάλιστα, γράφεται ότι ο Τζιοβίνκο ενδέχεται να συμπεριληφθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα στη συμφωνία των δύο ιταλικών συλλόγων για τον Στέφαν Σάβιτς.
 
«Δεν υπάρχει αλήθεια σε όλα αυτά, είναι απλά και μόνο φαντασία. Αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει καμία επαφή με τη Φιορεντίνα και δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις.
 
«Επίσης, δεν υπάρχει ούτε επικοινωνία με τη Γιουβέντους για την ανανέωση του συμβολαίου. Θα υπάρξουν όμως εξελίξεις μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε κάτι ούτε σε αυτή την περίπτωση», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.