Λέτσε – Μίλαν 2-2 : Έχασε πολλά, γλίτωσε τα χειρότερα! (highlights)

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς της Λέτσε με την Μίλαν στο "Βία ντελ Μάρε". Η ομάδα της Λομβαρδίας προηγήθηκε με τους Ζιρού (28') Ρέϊντερς (35') και οι γηπεδούχοι απάντησαν με τους Σανσόνε (66') και Μπάντα (70')

Όλα ξεκίνησαν καλά για την ομάδα του ΜΙλάνου και τον Γάλλο επιθετικό Ζιρού ο οποίος συνέχισε το παραγωγικό του σερί σκοράροντας στο 28ο λεπτό. Η Λέτσε προσπάθησε να απαντήσει αλλά αφήνοντας ελεύθερο πεδίο εκτέθηκε στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων της και στο 35′ ο Ολλανδός Ρέϊντερς πέτυχε το 0-2.

Κάπου εκεί φάνηκαν δύο πράγματα. Αφενός μια δόση κούρασης που έπρεπε να διαχειριστεί η Μίλαν μετά τα συνεχόμενα δύσκολα ματς εντός και εκτός των συνόρων κι αφετέρου το φετινό θράσος της απρόβλεπτης, φέτος, Λέτσε η οποία ακόμα και στην πιο δύσκολη μέρα της παίζει για το γκολ δίχως να πολυσκέφτεται την προοπτική του ρίσκου!

Στο 2ο μέρος η ομάδα του νότου ανέβηκε στο χώρο και μέσα σε τέσσερα λεπτά έφερε το ματς στα ίσα! Στο 66′ ο Σανσόνε μείωσε σε 1-2 και στο 70′ ο μέσος Μπάντα ισοφάρισε σε 2-2.

Στην συνέχεια η Λέτσε ήταν πιο επικίνδυνη και πιο ευδιάθετη ως ομάδα χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες για την ολική ανατροπή!

Για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις, εκεί όπου η απροσεξία των “ροσονέρι” λίγο έλλειψε να τιμωρηθεί με το χειρότερο τρόπο! Στο 94′ ο Ζιρού ζήτησε φάουλ στο ύψος της περιοχής και αφού δεν του δόθηκε, έβρισε (!!) τον διαιτητή και είδε την κόκκινη κάρτα! Στην εξέλιξη της φάσης η Λέτσε πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ, με τον Πϊκολι που όμως ακυρώθηκε με το VAR για επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Τιό…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.