Πρόστιμο στον Πογκμπά το 2014-15 λόγω… μουσικής

Ο Πόλ Πογκμπά ήταν από παλιά το ανυπάκουο παιδί του ποδοσφαίρου και αυτό φαινόταν από τη σεζόν 2014-2015 όταν ήταν στο "πικ" της καριέρας του, με την μεταγραφή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Γιουβέντους, όπως αποκάλυψε ένας πρώην συμπαίκτης του.

Ο λόγος για τον Ρόμουλο, που αγωνίστηκε στη «Μεγάλη κυρία» τη σεζόν 2014-15. Ο Βραζιλιάνος χαφ μιλώντας στο twitch αποκάλυψε ένα συμβάν που είχε λάβει χώρα εκείνη την περίοδο μεταξύ του Γάλλου και του προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Οδηγώντας μάλιστα και στην τιμωρία του Γάλλου παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκτός έδρας νίκη των «Μπιανκονέρι» απέναντι στη Γιουβέντους εκείνη την περίοδο, ο Πογκμπά άκουγε στα αποδυτήρια πολύ δυνατά μουσική, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Αλέγκρι, με αποτέλεσμα να επιβάλλεται στον Γάλλο χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

“Θυμάμαι αυτή την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Σασουόλο κι ότι ο Πογκμπά άκουγε μουσική με τα ακουστικά του, αλλά η ένταση ήταν τόσο υψηλή που όλοι μέσα στα αποδυτήρια μπορούσαν να την ακούσουν. Ο Αλέγκρι τού επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ την επόμενη μέρα παρόλο που πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ. Είναι κάτι που δεν θα συνέβαινε ποτέ στη Βραζιλία”. Ήταν τα λόγια του 36χρονού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.