Λάτσιο-Φροζινόνε 3-1: Σε 14′ λεπτά πάτησε γκάζι για Ευρώπη!

Τεράστια ανατροπή έκανε η Λάτσιο το βράδυ της Παρασκευής (29/12) στο Ολίμπικο της Ρώμης κόντρα στην Φροζινόνε και πήρε φόρα για ευρωπαϊκή έξοδο

Μέσα σε 26′ λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, όσοι παρακολούθησαν, είτε διά ζώσης, είτε εξ αποστάσεως, την αναμέτρηση της Λάτσιο με τη Φροζινόνε το βράδυ της Παρασκευής (29/12), στο Ολίμπικο της Ρώμης, για τη 18η αγωνιστική της Serie A, τα… είδαν όλα! Σε αυτό το διάστημα, από το 58ο έως το 84 λεπτό, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και οι γηπεδούχοι όχι απλώς ανέτρεψαν το σκορ, αλλά έφτασαν στο 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Σε ένα μοιρασμένο σχετικά παιχνίδι, στο οποίο η Λάτσιο είχε κατοχή μπάλας σε ποσοστό 55% και τελείωσε με 13 τελικές έναντι 11 της Φροζινόνε, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 58ο λεπτό, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σούλε. Ένα πέναλτι, το οποίο δόθηκε ύστερα από παρέμβαση του VAR.

Το γκολ λειτούργησε θετικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν στην ανατροπή με θεαματικό τρόπο. Στο 70ό ισοφάρισαν με τον Καστεγιάνος, στο 72ο έκαναν το 2-1 με τον Ίσακσον και στο 84ο έκαναν το 3-1, που ήταν και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο φινάλε, με τον Πατρίσιο Γκαμπαρόν.

Μετά από αυτή τη νίκη, η Λάτσιο ανέβηκε στην 8η θέση, με 27 βαθμούς, 4 πίσω από την πέμπτη Μπολόνια, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, όμως, ενώ η Φροζινόνε έμεινε στην 14η θέση και στους 19 πόντους, έξι πάνω από την τρίτη από το τέλος και στην ζώνη του υποβιβασμού, Κάλιαρι, που έχει 13 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.