Ντιμπάλα: «Δίνω στη μπάλα ένα φιλί, δεν ξέρω για το μέλλον»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα, αποκαλύπτει ότι απέρριψε τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2019, όταν έπαιζε στη Γιουβέντους. Ο Αργεντινός έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στην Athletic, μιλώντας για την καριέρα του και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Ο Αργεντινός είναι ήδη θρύλος της Serie A με 123 γκολ σε 324 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με Παλέρμο, Γιουβέντους και Ρόμα. Κόντεψε να φύγει από την Ιταλία το 2019, όταν η Γιουβέντους βρισκόταν σε συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μια συμφωνία ανταλλαγής μεταξύ του Αργεντινού και του νυν συμπαίκτη του στη Ρώμη, Ρομέλου Λουκάκου.

Μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη που έδωσε στην Athletic

«Εκείνο το καλοκαίρι, θυμάμαι ότι υπήρχε μια προσέγγιση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς και από την Τότεναμ, αλλά ήταν περισσότερο Μάντσεστερ, γιατί η Γιούβε ήθελε να κάνει αυτή την κίνηση», είπε ο Ντιμπάλα. «Ήταν η σεζόν που η Γιούβε διόρισε προπονητή τον Σάρι, οπότε μίλησα μαζί του για να μάθω αν πραγματικά δεν με ήθελε στην ομάδα. Μετά τη συνομιλία μας, πρόθεσή μου ήταν να μείνω, δεν ήθελα να φύγω. Ήθελα να μείνω γιατί ήμουν χαρούμενος στο Τορίνο. Αυτή ήταν η καλύτερη μου χρονιά»

Καθοριστικός στην επιτυχία της «Μεγάλης Κυρίας »στη Serie A εκείνη τη σεζόν και αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης της σεζόν. Έφυγε από τη Γιουβέντους τρία χρόνια αργότερα, όταν οι γίγαντες της Serie A αρνήθηκαν να επεκτείνουν το συμβόλαιό του. Ο Αργεντινός εντάχθηκε στη Ρόμα με ελεύθερη μεταγραφή εκείνο το καλοκαίρι.

Ο Ντιμπάλα μίλησε μεταξύ άλλων και για το στυλ παιχνιδιού του ως επιθετικός μέσος. «Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, δίνω ΠΑΝΤΑ στη μπάλα ένα φιλί – θέλω θέλει να είναι μαζί μου, δεν της μιλάω. Δεν θα ήθελα να τη βαρέσω. Αλλά της δίνω «ένα φιλί – έτσι θέλω να είναι όσο πιο κοντά μου γίνεται».

«Υπάρχουν φορές που βρίσκεστε στα αποδυτήρια πριν από ένα παιχνίδι και σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί και πώς μπορεί να δημιουργήσω προβλήματα στους αμυντικούς. Αλλά όταν είσαι με τη μπάλα στα πόδια και περιτριγυρισμένος από αμυντικούς, έχεις μόνο ένα ή δύο δευτερόλεπτα για να πάρεις μια απόφαση, επομένως πρέπει να είναι γρήγορο, πρέπει να είναι φυσικό. Είναι δύσκολο αν δεν είσαι. Όλα όσα βλέπετε είναι φυσικά. Τίποτα δεν έχει προηγηθεί».

Το συμβόλαιο του Ντιμπάλα με τη Ρόμα λήγει τον Ιούνιο του 2025 και αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη ότι δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του στον σύλλογο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.