Μαουρίτσιο Σάρι: Ιταλικό σενάριο για τον κόουτς που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό

Δημοσίευμα που περιπλέκει τα πράγματα για το μέλλον του Ιταλού κόουτς.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, φέρεται να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Παναθηναϊκού για το πόστο του προπονητή, στον οποίο έχει κάνει πλουσιοπάροχη πρόταση. Ωστόσο, το μέλλον του 65χρονου τεχνικού, δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Μάλιστα, ένα δημοσίευμα του Calciomercato, μπερδεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς αναφέρει ότι υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του στη Λάτσιο, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Μάρτιο!

Όπως αναφέρει το ιταλικό σάιτ, δεν αποκλείεται η ομάδα της Ρώμης, να λύσει τη συνεργασία της με τον νυν τεχνικό Ίγκορ Τούντορ, καθώς φέρεται να έχει έρθει σε ρήξη με αρκετούς παίκτες.

Ο πρόεδρος των «λατσιάλι», Kλάουντιο Λοτίτο, έχει διαψεύσει τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο αν τελικά αλλάξει στάση, μπορεί να στραφεί και πάλι στον Σάρι, τρεις μήνες μετά την παραίτησή του από τον σύλλογο.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών, παραμένουν εξαιρετικές και ο Σάρι, σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, δεν θα έλεγε «όχι» να επιστρέψει, για να κλείσει την καριέρα του στη Λάτσιο, υπό τον όρο, ότι ο Λοτίτο, θα του δώσει πλήρη ελευθερία, επιτρέποντάς του να τρέξει το νέο πρότζεκτ που επιθυμεί, βασιζόμενος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το αν πάντως πρόκειται απλά για ένα υποθετικό σενάριο, ή αν ισχύσει το «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», θα φανεί προσεχώς…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.