Φιορεντίνα: Υπογράφει ο Παλαντίνο

Ο Ραφαέλε Παλαντίνο έφτασε στη Φλωρεντία για να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του στη Φιορεντίνα και να βάλει υπογραφή στο συμβόλαιό του.

Ο 40χρονος Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μόντσα, έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια μετά από μια εντυπωσιακή διετία ως επικεφαλής των Biancorossi. Αρχικά ήταν ο προπονητής της δεύτερης ομάδας, πριν αναλάβει την κύρια δουλειά μετά την απόλυση του Τζιοβάνι Στρόπα.

Η Φιορεντίνα, μετά την απομάκρυνση του Βιντσέντσο Ιταλιάνο, που αναλαμβάνει τη Μπολόνια, αναγνώρισε τον Παλαντίνο ως μια συναρπαστική επιλογή, επιθυμώντας ένα νέο έργο μετά από τρία χρόνια στο τιμόνι της Viola. Οδήγησε τον σύλλογο σε δύο διαδοχικούς τελικούς Conference League, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα τρόπαιο.

Ο Παλαντίνο έφτασε στη Φλωρεντία σήμερα (3/6) το απόγευμα, έτοιμος να συναντηθεί με τους διευθυντές της Φιορεντίνα για να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του στον σύλλογο. Ο 40χρονος προπονητής αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο αξίας περίπου 1,5 εκατ. ευρώ καθαρά ανά σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.