Λάτσιο: Τέλος ο Τούντορ και στο βάθος…Σάρι

Η Λάτσιο είναι σε αναζήτηση προπονητή, μια μη θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό.

Μόλις τρεις μήνες κράτησε η συνεργασία της Λάτσιο με τον Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και πιο πρόσφατα της Μαρσέιγ, αντικατέστησε τον Μαουρίσιο Σάρι στον πάγκο των “λατσιάλι” στις 18 Μαρτίου.

Έμεινε για συνολικά 11 αγώνες, εννέα στο πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο, με απολογισμό 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Οδήγησε την Λάτσιο στην έβδομη θέση και στην έξοδο στο UEFA Europa League της επόμενης σεζόν.

Από κει πέρα, η ομάδα της Ρώμης έχει βγει στην αγορά για νέο προπονητή, με επικρατέστερο τον… Μαουρίσιο Σάρι. Ο Ιταλός τεχνικός, που έχει ζητήσει πίστωση χρόνου στον Παναθηναϊκό για να απαντήσει στην πρόταση των Κυπελλούχων Ελλάδας, είναι στη λίστα των προπονητών που εξετάζονται, ώστε να επιστρέψει στην αγαπημένη του Λάτσιο, λίγoυς μήνες μετά την διαφωνία του με τον πρόεδρο Κλαούντιο Λοτίτο και την παραίτησή του.

Βέβαια, στην λίστα των “λατσιάλι” “παίζουν” κι άλλα ονόματα, με αυτά των Μίροσλαβ Κλόσε, Μάρκο Μπαρόνι και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (προσωπική επιλογή του Λοτίτο) να επικρατούν. Πάουλο Σόουζα και Σάρι δείχνουν να έχουν λιγότερες πιθανότητες..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.