Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μπολόνια έστειλε επίσημη πρόταση στην Ουνιόν Βερολίνου για να αποκτήσει τον πρώην ακραίο μπακ της Αταλάντα και της Ίντερ, Ρόμπιν Γκόζενς.

Η La Gazzetta dello Sport αναφέρει πως η Μπολόνια ενδιαφέρεται για τον Γερμανό ακραίο μπακ και έχει κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Ο τεχνικός διευθυντής των Rossoblu, Τζιοβάνι Σαρτόρι, είναι μακροχρόνιος θαυμαστής του Γκόζενς και τον έφερε στην Ιταλία για πρώτη φορά το 2017, όταν ο αμυντικός εντάχθηκε στο Μπέργκαμο και την Αταλάντα. Όνειρο πάντως του Γερμανού ήταν να παίξει στην Μπουντεσλίγκα και τα κατάφερε βοηθώντας την Ουνιόν με τις εμφανίσεις του να παραμείνει στην κατηγορία.

Σύμφωνα με την Gazzetta, η Μπολόνια έστειλε προσφορά. Ήταν μια προσφορά δανείου με υποχρέωση αγοράς 7 εκατ. ευρώ. Εννοείται πως η γερμανική ομάδα θα απορρίψει την προσφορά της Μπολόνια και θα απαιτήσει μεταξύ 12 και 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 29χρονος έχει πετύχει 28 γκολ και έχει δώσει 19 ασίστ σε 160 εμφανίσεις στη Serie A με Ίντερ και Αταλάντα.

Λάτσιο και Τορίνο έχουν επίσης συνδεθεί με τον Γερμανό αμυντικό. Η Μπολόνια προκρίθηκε στο Champions League και αντικατέστησε τον προπονητή της Τιάγκο Μότα με τον πρώην προπονητή της Φιορεντίνα, Βιντσέντσο Ιταλιάνο. Ο τελευταίος έφτασε σε δύο διαδοχικούς τελικούς Conference League στη Φλωρεντία κατά τη διετή παραμονή του στην Τοσκάνη.