Μίλαν: Και επίσημα έχει νέο προπονητή! (pic)

Η Μίλαν επιβεβαίωσε επίσημα τον διορισμό του Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Οι «Rossoneri» ξεκίνησαν το κυνήγι για νέο προπονητή πριν από μερικούς μήνες, αφού αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Στέφανο Πιόλι, ο οποίος κατέκτησε ένα Scudetto και οδήγησε τον σύλλογο στα ημιτελικά του Champions League κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του στο τιμόνι.
Ο Φονσέκα κέρδισε άλλους υποψήφιους, όπως ο Λοπετέγκι, ο Μαρκ φαν Μπόμελ, για να αναλάβει τη θέση στη Μίλαν, έχοντας δείξει πολλά θετικά σημάδια στον πάγκο κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λιλ και τη Ρόμα.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Πέμπτη, ο Φονσέκα ανέλαβε πλέον στη Μίλαν, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Θα προσπαθήσει να καλύψει τη διαφορά από την πρωταθλήτρια Ίντερ, η οποία εξασφάλισε τον 20ό τίτλο πρωταθλήματος και το δεύτερο αστέρι με την κατάκτηση του Scudetto εφέτος.

«Μελετήσαμε πολύ προσεκτικά τι έκανε, πώς προετοίμαζε τους αγώνες του» δήλωσε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, σύμβουλος του προέδρου Τζέρι Καρντινάλε, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του στα γήπεδα, με τη Μίλαν το 2023.
«Θέλουμε να φέρει την ταυτότητα του παιχνιδιού του, το επιθετικό του στυλ στην ομάδα μας, στους παίκτες μας. Μετά από πέντε χρόνια θέλαμε κάτι νέο, με όλο το σεβασμό στον Στέφανο Πιόλι», κατέληξε στις δηλώσεις του ο πρώην Σουηδός άσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.