Ντε Χέα: Η μεγάλη επιστροφή

Η Τζένοα αποφάσισε να πιέσει για συμφωνία με τον Νταβίντ ντε Χέα αφού ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε να ενταχθεί στον σύλλογο.

Ο 33χρονος Ισπανός δεν έχει παίξει ούτε λεπτό ποδόσφαιρο από τότε που έφυγε από τους Κόκκινους Διαβόλους τον Ιούλιο του 2023, αποφασίζοντας να περάσει ένα χρόνο στο περιθώριο ως ελεύθερος μετά από 12 χρόνια παραμονής στο Ολντ Τράφορντ.

Η Τζένοα ψάχνει για νέο τερματοφύλακα μετά την πώληση του Χοσέπ Μαρτίνεθ στην Ίντερ και έχει έρθει σε επαφή με τον Ντε Χέα, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο μετά από ένα χρόνο εκτός δράσης. Ο 33χρονος έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για τη μετακόμιση στην πρωτεύουσα της Λιγουρίας.

Ο σύλλογος της Γένοβας είναι πλέον πεπεισμένη για τη συμφωνία για τον Ισπανό και πιέζει να οριστικοποιήσει μια συμφωνία τις επόμενες ώρες, θέλοντας να οριστικοποιήσει την κίνηση στα πρώτα στάδια της επόμενης εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ισπανός τερματοφύλακας πραγματοποίησε 545 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας 190 ανέπαφη την εστία του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.