Κέιλορ Νάβας: Έκλεισε στη Serie A

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέιλορ Νάβας, πετάει για την Ιταλία τις επόμενες ώρες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μόντσα.

Ο 37χρονος Κοσταρικανός τερματοφύλακας, ο οποίος κέρδισε τρεις τίτλους Champions League με τη Ρεάλ, είναι επί του παρόντος ελεύθερος αφού το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν έληξε στις αρχές αυτού του μήνα. Νωρίτερα φέτος, αποσύρθηκε από την εθνική του ομάδα, έχοντας πραγματοποιήσει 114 συμμετοχές.

Η Μόντσα έψαχνε για νέο τερματοφύλακα μετά την πώληση του Μικέλε Ντι Γκρεγκόριο στη Γιουβέντους και ενδιαφέρθηκε έντονα με Γκολίνι, όμως οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν και αναγκάστηκε να ψάξει αλλού.

Συμφώνησε να υπογράψει τον έμπειρο Κέιλορ Νάβας με ελεύθερη μεταγραφή και θα πετάξει από την πατρίδα του στην Ιταλία σήμερα (29/7) για να πραγματοποιήσει τις ιατρικές εξετάσεις πριν ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Ο 37χρονος θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ραφαέλ Βαράν, στη Serie A μετά την μεταγραφή του στη Κόμο, του Σεσκ Φάμπρεγας χθες (28/7) βράδυ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.