Χωρίς νικητή έληξε το τελευταίο παιχνίδι του 2014 για τη Σέριε Α, καθώς Ίντερ και Λάτσιο ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο Μιλάνο.

Χωρίς νικητή έληξε το τελευταίο παιχνίδι του 2014 για τη Σέριε Α, καθώς Ίντερ και Λάτσιο ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο Μιλάνο. Οι Ρωμαίοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Φελίπε Άντερσον από το πρώτο ημίχρονο (2′, 37′), αλλά δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν μέχρι τέλους και να μειώσουν τη διαφορά τους από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και τη μισητή Ρόμα.


Οι «νερατζούρι» ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, όπου μείωσαν αρχικά με τον Κόβατσιτς στο 66′ και ισοφάρισαν με το πρώτο φετινό γκολ του Παλάσιο στο 80′.


Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» για το πρωτάθλημα μετά από δέκα παιχνίδια, στα οποία η Ίντερ μετρούσε 9 νίκες και η Λάτσιο μόλις μία.


Ίντερ (Μαντσίνι): Χαντάνοβιτς, Ναγκαμότο, Ρανόκια, Ντοντό (45′ Μέντελ), Ντ’ Αμπρόζιο (90’+1′ Καμπανιάρο), Ζουάν, Κουζμάνοβιτς, Γκουαρίν (76′ Μπονατσόλι), Κόβατσιτς, Παλάσιο, Ικάρντι


Λάτσιο (Πιόλι): Μαρκέτι, Μπάστα, Ράντου, Ντε Φράι, Τσάνα, Μάουρι, Λεντέσμα (82′ Γκονζάλες), Λούλιτς (64′ Ονάζι), Πάρολο, Φελίπε Άντερσον, Κλόζε (58′ Τζόρτζεβιτς)