Έμπολι-Γιουβέντους 0-0: “Κόλλησε” η “Γηραιά Κυρία”

Η Γιουβέντους είχε την υπεροχή στο Στάδιο Κάρλο Καστελάνι κόντρα στην Έμπολι σήμερα (14/9) στη μεταξύ τους αναμέτρηση, όμως, δεν κατάφερε να νικήσει και να κρατήσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της στην πρώτη θέση της Serie A

Η Γιουβέντους έκανε… παιχνίδι σήμερα (14/9) στο Στάδιο Κάρλο Καστελάνι κόντρα στη γηπεδούχο εκεί Έμπολι, όμως, δεν βρήκε γκολ χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς. Το τελικό 0-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, στην οποία οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς ανώτεροι, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε τα χατίρια, με αποτέλεσμα να έχουν 8 βαθμούς μετά από 4 αγώνες στη Serie A και τις Ίντερ, Τορίνο και Ουντινέζε να τους κυνηγούν κατά πόδι, με ένα βαθμό κι από έναν αγώνα λιγότερο η καθεμιά.

Η Γιουβέντους είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Έφτασε σε ποσοστό κατοχής μπάλας 66%, έναντι 34% των γηπεδούχων, και δημιούργησε 15 τελικές προσπάθειες έναντι 8 της Έμπολι, όμως, τίποτε από αυτά δεν στάθηκε ικανό να την σπρώξει στο πολυπόθητο τρίποντο. Το αποτέλεσμα είναι ότι κινδυνεύει πλέον να χάσει την κορυφή, καθώς οι διώκτες της αγωνίζονται μέσα στο επόμενο διήμερο.

Σε ό,τι αφορά στην Έμπολι, ο βαθμός την ανέβασε στους έξι πόντους και νιώθει σχετικά άνετα από την συγκομιδή των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Με τρεις ισοπαλίες, πλέον, και μία νίκη, η ομάδα έχει πάρει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της σεζόν και βλέπει την προσπάθεια να εξασφαλίσει γρήγορα την κατηγορία με καλύτερη προοπτική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.