Τζένοα – Ρόμα 1-1: Με… γούρι τον Τσιτσιπά οι Γενοβέζοι σόκαραν τους Ρωμαίους! (videos)

Με γκολ του Ντε Βίντερ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και υπό το βλέμμα του Στέφανου Τσιτσιπά, η Τζένοα πήρε βαθμό από τη Ρόμα στο 1-1 του "Λουίτζις Φεράρις" και άφησε τους "Τζιαλορόσι" χωρίς νίκη στη Serie A μετά από τέσσερις αγωνιστικές!

Με γκολ του Ντε Βίντερ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και υπό το βλέμμα του Στέφανου Τσιτσιπά, η Τζένοα πήρε βαθμό από τη Ρόμα στο 1-1 του “Λουίτζις Φεράρις” και άφησε τους “Τζιαλορόσι” χωρίς νίκη στη Serie A μετά από τέσσερις αγωνιστικές!

Η Ρόμα άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Ντόβμπικ, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του τέρμα στη Serie A, ωστόσο χρειάστηκαν περισσότερα από… πέντε λεπτά για να ελεγχθεί η φάση στο VAR και να αποφασιστεί ότι το τέρμα ήταν έγκυρο!

Στο 95ο λεπτό ο Ντε Ρόσι αποβλήθηκε από τον πάγκο της Ρόμα μετά από έντονη διαμαρτυρία του και ένα λεπτό αργότερα ο Ντε Βίντερ με κοντινή κεφαλιά βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στη Γένοβα.

Η Τζένοα είναι στην 9η θέση της κατάταξης με 5 βαθμούς, ενώ η Ρόμα έχει συγκεντρώσει μόλις 3 βαθμούς και είναι 15η!

Τζένοα: Γκολίνι, Βολιάσκο (46′ Βιτίνια), Ντε Βίντερ, Βάσκες, Σαμπέλι, Φρέντρουπ, Μπαντέλι (80′ Μπόχινεν), Θόρσμπι (46′ Μαλινόφσκι), Μαρτίν, Εκούμπαν (80′ Εκατόρ), Πιναμόντι

Ρόμα: Σβίλαρ, Μαντσίνι, Εντικά, Ανχελίνο, Σέλεμακερς (50′ Ερμόσο), Κονέ, Κριστάντε, Πισίλι (62′ Πελεγκρίνι), Ελ Σαράουι (62′ Τσέλικ), Ντιμπάλα (62′ Μπαλντάντζι), Ντόβμπικ (81′ Σομουρόντοφ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.