Serie A΄: Ο Λούκμαν νίκησε τους “βιόλα” – ισοπαλία στο Τορίνο (video)

Έχοντας τον Λούκμαν σε εκπληκτική μέρα, η Αταλάντα επικράτησε 3-2 της Φιορεντίνα στον αγώνα για την 4η αγωνιστική στη Serie A΄. Χωρίς νικητή (0-0) έληξε το παιχνίδι μεταξύ Τορίνο - Λέτσε

Αταλάντα – Φιορεντίνα 3-2

Χαρακτηριστικό του αγώνα στο Μπέργκαμο είναι ότι όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο 45λεπτο.

Οι Τοσκάνοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με σκόρερ τον Μαρτίνες Κουάρτα, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 21΄ με τον Ρετέγκε.
Στο 32΄ ο Κεν δίνει εκ΄ νέου προβάδισμα στους “βιόλα”, ωστόσο στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Λούκμαν πρωταγωνιστή, η Αταλάντα κάνει… άνω – κάτω το παιχνίδι.

Στο 45΄ ο Ντε Κάτελαρε που εκμεταλλεύτηκε την σέντρα ακριβείας του Αγγλο – Νιγηριανού ισοφαρίζει σε 2-2 και το 3-2 έγινε ένα λεπτό αργότερα με το απίστευτο σουτ του πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Αντεμόλα Λούκμαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φιορεντίνα είχε δοκάρι με τον Κεν στο πρώτο μέρος.

Η Αταλάντα είχε την κυριαρχία στην επανάληψη, έχασε σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσει τη διαφορά, αλλά κατάφερε και πήρε τους τρεις πολύτιμους πόντους που την ανεβάζουν σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα. Μετά από τρεις ισοπαλίες, αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Φιρεντίνα στο πρωτάθλημα.

Τορίνο – Λέτσε 0-0

Η Λέτσε διέκοψε την ανοδική πορεία της Τορίνο. Στον αγώνα του “Ολίμπικο” οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 με την Λέτσε να παίρνει ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.