Πάρμα – Ουντινέζε 2-3: «Ρετιρέ» με σούπερ ανατροπή και Τοβέν

Η αήττητη πορεία της Οντινέζε συνεχίζεται με τις «ζέβρες» να περνούν με σπουδαία ανατροπή από το Ένιο Ταρντίνι. Δύο γκολ σε λιγότερο από δέκα λεπτά έβαλε ο Φλοριάν Τοβέν.

O Ιταλός αμυντικός Ντελπράτο μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0, 2ο λεπτό) και λίγο πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο ο Γάλλος επιθετικός Μπονί διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μέρους (2-0, 43ο λεπτό).

Στην επανάληψη ήταν η σειρά της Ουντινέζε να δημιουργήσει και να φύγει εντέλει με το διπλό. Ο Λούκα αρχικά έβαλε τους φιλοξενούμενους ξανά στο ματς στις αρχές του ημιχρόνου (1-2, 47ο λεπτό) και αργότερα ανέλαβε δράση ο έμπειρος Φλοριάν Τοβέν. Ο Γάλλος τεχνίτης πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 9 λεπτά και οι «ζέβρες» σημείωσαν σπουδαία ανατροπή. Ισοφάρισε στο 68ο λεπτό (2-2) και στο 77ο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-3).

Για την ανατροπή της Ουντινέζε, βοήθησε και ο πρώην παίκτης της Αντβέρπ, Λαμίν Κειτά, ο οποίος στο ντεμπούτο του στο Καμπιονάτο, πέρασε αλλαγή στο 56ο λεπτό και μέσα σε 10 λεπτά αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε!

Τρίτη σερί νίκη στο Φρίουλι για την αήττητη Ουντινέζε που ανέβηκε στη κορυφή με 10 βαθμούς. Δεύτερη σερί ήττα για την Πάρμα που έμεινε στους τέσσερις βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.