Λέτσε – Πάρμα 2-2 : Απόδραση στις καθυστερήσεις!

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (93', 95) απο τους Αλκμβιστ και Αϊνό η Πάρμα κατάφερε να "σώσει" το βαθμό της ισοπαλίας στο Λέτσε όπου η ομάδα του νότου προηγήθηκε με τους Ντοργκού (32') και Κριστόβιτς (59')

Σε ένα ματς όπου η απρόβλεπτη κι ασταθέστατη Πάρμα… “προσπάθησε” να χάσει αλλά δεν τα κατάφερε (!) ενώ η Λέτσε έκανε ότι ήταν δυνατό να μην κερδίσει (!) και τα κατάφερε το τελικό 2-2 αδικεί ως ένα βαθμό τους γηπεδούχους και δικαιώνει ως ενα σημείο τους αντιπάλους τους οι οποίοι παρά τα λάθη τους βρήκαν τρόπους να σκοράρουν κάνοντνάς το κατά τρόπο… απίθανο στα όρια της ποδοσφαιρικής φαντασίας!

Η Λέτσε προηγήθηκε με τον Ελβετό Ντοργκού στο 32′. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Γάλλος Γκουιμπέρ χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλό του κι αποβλήθηκε. Εκεί κάπου πίεσαν οι φιλοξενούμενοι όμως πριν προλάβουν να επιβάλλουν την ανωτερότητά τους έμειναν κι αυτοί με δέκα λόγω αποβολής του Κανσελιέρι στο 57′ Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μαυροβούνιος Κριστόβιτς με ωραία εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Η Πάρμα εξάντλησε όλα τα περιθώρια πίεσης και εν τέλει βρήκε λύτρωση με τα γκολ του Σουηδο΄Άλκμβιστ στο 93 και του Γάλλου Αϊνό στο 95′ όταν και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.