Μίλαν: Το άλλο πρόσωπο του Κρίστιαν Πούλισικ! (pic)

Στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και στη Τσέλσι μπόρεσε να δείξει μόνο δείγματα του ταλέντου του. Ο ερχομός του Κρίστιαν Πούλισικ στη Μίλαν τον Ιούλιο του 2023, τον ανέδειξε σε έναν κομβικό παίκτη για τους «ροσονέρι».

Μετά το ντεμπούτο του στη Serie A, θεωρήθηκε η καλύτερη μεταγραφή της περιόδου 2023-24 στην Ιταλία, με το προσωπικό του ρεκόρ να φτάνει, τα 15 γκολ και τις 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Αμερικανός επιθετικός, συμπεριλήφθηκε δικαίως στην ομάδα της σεζόν στη Serie A.
Ο 26χρονος ξεκίνησε με την ίδια ορμή την περίοδο που διανύουμε και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι σκόραρε εναντίον της Λίβερπουλ στο Champions League και εναντίον της Ίντερ στο ντέρμπι “Della Madonnina”, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη (μετά από 6 σερί ήττες) με 2-1, επί των άσπονδων αντιπάλων στη Serie A.

Ήδη σε 6 ματς (5 στο πρωτάθλημα και 1 στο Champions League), μετράει 4 γκολ και 2 ασίστ. Όπως είπε πρόσφατα ο πρώην Αμερικανός επιθετικός και νυν σχολιαστής του ESPN, Χέρκουλες Γκόμες: «Αυτή είναι μια νέα εκδοχή του Πούλισικ» και συνέχισε ο 42χρονος Καλιφορνέζος, πλέκοντας το εγκώμιο του συμπατριώτη του επιθετικού:

«Έσωσε τη δουλειά του Πάουλο Φονσέκα γιατί αν έχανε, η Μίλαν θα είχε επτά σερί ήττες από την Ίντερ. Έσωσε τη δουλειά του. Δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει κανείς τον Κρίστιαν Πούλισικ. Όταν του ζητάμε να είναι ηγέτης, ηγείται με τον δικό του τρόπο!».
Ο Πούλισικ έχει συμμετοχή σε 31 γκολ στη Serie A από την αρχή της περασμένης σεζόν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή αυτής της στατιστικής μαζί με τον αρχηγό της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο πρώην εξτρέμ της Τσέλσι, φαίνεται ότι έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο από τότε που άλλαξε το «Στάμφορντ Μπριτζ» με το «Σαν Σίρο» και θα στοχεύσει στο πρώτο του τρόπαιο με τους «ροσονέρι» αυτή τη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.