Φονσέκα: «Ο κόσμος θα πει ότι μπορεί να… υποβιβαστούμε, αν δεν…»

Videos που αξίζει να δείτε

Το απίθανο σχόλιο του προπονητή της Μίλαν!

Ο προπονητής της Μίλαν, Πάουλο Φονσέκα, δήλωσε ότι οι «ροσονέρι» πρέπει να στηρίξουν τη μεγάλη νίκη τους την περασμένη Κυριακή (22/09) επί της Ίντερ, συνεχίζοντας με νίκη κι απέναντι στη Λέτσε την Παρασκευή (27/09), προκειμένου να δείξουν ότι προοδεύουν μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν.

Το γκολ του Ματέο Γκάμπια στο φινάλε του ντέρμπι του Μιλάνου, εξασφάλισε μία τεράστια νίκη στη Μίλαν κι έδωσε… ανάσα στη Φονσέκα, ο οποίος μετρούσε μόλις μία νίκη στα πρώτα 4 ματς της σεζόν.

«Είναι πολύ, πολύ σημαντικό. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι μεγαλώνουμε», είπε ο Φονσέκα στους δημοσιογράφους την Πέμπτη (26/09) και πρόσθεσε:

«Η νίκη στο ντέρμπι θα έχει αξία αν κερδίσουμε και τη Λέτσε, γιατί πρέπει να αρχίσουμε να ανακτούμε κάποιους βαθμούς. Δεν θέλω να επιστρέψω στο ντέρμπι, τελείωσε. Το ψυχικό κομμάτι ήταν πιο σημαντικό από την τακτική και την τεχνική. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ συναισθηματικά. Το να είσαι ισορροπημένος, με κίνητρο και ενέργεια είναι το πιο σημαντικό. Η νίκη στο ντέρμπι φέρνει αυτοπεποίθηση, φέρνει μια διαφορετική ατμόσφαιρα. Αλλά εγώ είμαι έτσι, προσπαθώ πάντα να είμαι ισορροπημένος».

Και κατέληξε ο τεχνικός της Μίλαν: «Ένας αγώνας μπορεί να αλλάξει τα πάντα, βοηθάει και την αυτοπεποίθηση των παικτών. Αλλά είναι μόνο ένας αγώνας. Αν δεν κερδίσουμε αύριο, ο κόσμος θα πει ότι μπορεί να… υποβιβαστούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.