Μίλαν-Λέτσε 3-0: «Ροσονέρι» βγαλμένοι από τα πιο… τρελά όνειρα του Φονσέκα (highlights)

Τρίτη νίκη σε έξι ματς στην Serie A για τη Μίλαν, η οποία έφτασε πάντως τους 11 βαθμούς και «έπιασε» έστω και προσωρινά την πρωτοπόρο Τορίνο (με ματς περισσότερο). Η υπόθεση νίκη «κλείδωσε» σε ένα μαγικό πεντάλεπτο από το 38' έως το 43'.

Μετά από ένα κακό ξεκίνημα στην Serie A (δύο ισοπαλίες, μία ήττα) στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, η Μίλαν μετά τις Βενέτσια (4-0) και Ίντερ (1-2), πανηγύρισε την τρίτη σερί επιτυχία της επί της Λέτσε (3-0)! Ο Φονσέκα πρέπει να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση γιατί έτσι η ομάδα του κάλυψε μεγάλο μέρος του χαμένου εδάφους από το νωθρό ξεκίνημα της σεζόν και «πάτησε» μάλιστα κορυφή έστω και με παιχνίδι περισσότερο (11 βαθμούς, όσους και η Τορίνο).

Οι «ροσονέρι» μπορεί να τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπαρτεσάγκι στο 80ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά η δουλειά είχε ολοκληρωθεί από αρκετά νωρίτερα. Για την ακρίβεια μέσα σε πέντε λεπτά το 0-0 μετατράπηκε σε 3-0 και η υπόθεση νίκη «κλείδωσε» (από το 38′ έως το 43′).

Στο 38′ μία στατική φάση άνοιξε την άμυνα της Λέτσε με τον Άλβαρο Μοράτα να πιάνει μία ανεπανάληπτη κεφαλιά και να πανηγυρίζει με το αγαπημένο του άλμα. Τρία λεπτά αργότερα (41′) ο Τεό Ερναντέζ, μετά την ασίστ στο πρώτο γκολ, να εκμεταλλεύεται την σπουδαία κάθετη πάσα του Ράφα Λεάο και με έναν κεραυνό να γράφει το 2-0.

Τα πάντα τελείωσαν στο 43ο λεπτό όταν ο Άλβαρο Μοράτα έκλεψε σε καίριο σημείο, ο Άμπραχαμ δεν κατάφερε να σκοράρει δις (σημάδεψε δοκάρι και τερματοφύλακα) αλλά ο Κρίστιαν Πούλισιτς από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.