Έμπολι-Φιορεντίνα 0-0: Ισόπαλο το ντερμπι της Τοσκάνης

Αήττητη παραμένει η Έμπολι στο πρωτάθλημα καθώς ήρθε ισόπαλη στο ντέρμπι με την Φιορεντίνα σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Το ντέρμπι της Τοσκάνης στο Κάστρο Καστελάνι δεν είχε νικητή με την Έμπολι και την Φιορεντίνα να αλληλοεξουδετερώνονται. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα μαζί με την Γιουβέντους, την ώρα που για την Φιορεντίνα έφερε την πέμπτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα μετρώντας όμως μόνο μία νίκη αλλά και μία ήττα.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι και χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Τα πρώτα δύο σουτ από Κεν και Πετσέλα δεν βρήκαν στόχο, με τον Γκόζενς να έχει πραγματικά την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα χωρίς να μπορεί να νικήσει όμως τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το ματς είχε μόλις ακόμα μία καλή στιγμή με τον Μπελτράν να πιάνει μια κεφαλιά που έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Αυτές ήταν οι πιο αξιόλογες φάσεις του αγώνα με την Φιορεντίνα να είναι καλύτερη στα σημεία αλλά το 0-0 να σημαδεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων που μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.