Η Γιουβέντους προηγήθηκε στο Τορίνο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντούσαν Βλάχοβιτς (15'), αλλά η Κάλιαρι απάντησε και εκείνη από την «άσπρη βούλα» με τον Μαρίν (88'), έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Αήττητη παραμένει η Γιουβέντους, η «μεγάλη κυρία» έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι στο Τορίνο για την Αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς άνοιξε το στορ στο 15ο λεπτό με πέναλτι. Στην παράβαση υπέπεσε ο Σεμπαστιάν Λουπέρτο, ο οποίος απομάκρυνε την μπάλα με το χέρι και μέσω VAR ο διαιτητής έδειξε την «άσπρη βούλα». Μάλιστα μετά την επίτευξη του γκολ, οι παίκτες του Τιάγκο Μότα σήκωσαν τη φανέλα του Γκλείσον Μπρέμερ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για μήνες.

Στο 88′ η Κάλιαρι κέρδισε πέναλτι για ανατροπή εντός της περιοχής, ο Μαρίν ανέλαβε την εκτέλεση από τα έντεκα μέτρα και έκανε το 1-1. Ένα λεπτό αργότερα ο Κονσεϊσάο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και η Γιουβέντους ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες.

Η Γιουβέντους βρίσκεται στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς και απέχει τρεις από την πρωτοπόρο Νάπολι. Η Κάλιαρι είναι στην 15η θέση με μόλις έξι βαθμούς.

Γιουβέντους (Τιάγκο Μότα, 4-2-3-1): Ντι Γκρεγκόριο, Σαβονά (70′ Ντανίλο), Καλουλού, Γκάτι, Καμπιάσο, Λοκατέλι (62′ ΜακΚένι), Τουράμ (62′ Ντάγκλας Λουίζ), Κονσεϊσάο, Κουπμάινερς (46΄Φατζιόλι), Μπανγκουλά (77′ Γιλντίζ), Βλάχοβιτς.

Κάλιαρι (Ντάβιντε Νικόλα, 4-2-3-1): Σκουφέτ, Τζάπα, Μίνα, Λουπέρτο, Όμπερτ, Ζορτέα (76′ Μουταντουά), Αντόπο (77′ Ντεϊόλα), Μακουμπού (65 Μαρίν), Αουγκέλο (57′ Λουβουμπό), Βιόλα (57′ Γκαετάνο), Πίκολι.