Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια της Serie A΄για την 8η αγωνιστική ανάμεσα σε Τζένοα - Μπολόνια (2-2) και Κόμο - Πάρμα (1-1)

ΤΖΕΝΟΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 2-2

Δεν τα κατάφερε η Μπολόνια στον αγώνα του “Λουίτζι Φεράρις”.
Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν με δύο γκολ των Ορσολίνι (37΄) και Εντγκααρντ (56΄), ενώ στο 73΄ η Τζένοα μείωσε σε 2-1 με το γκολ του Πιναμόντι. Ο 25χρονος επιθετικός των γηπεδούχων ήταν καθοριστικός στην διαμόρφωση του τελικού σκορ, καθώς με το γκολ που πέτυχε (καρφωτή κεφαλιά) στο 85΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η Μπολόνια παραμένει μακριά από τις νίκες για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική (μετράει ισάριθμες ισοπαλίες), ενώ αντίθυετα αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για την ομάδα της Λιγούρια μετά από τέσσερες συνεχόμενες ήττες.



ΚΟΜΟ – ΠΑΡΜΑ 1-1

Στο 20ο λεπτό του αγώνα ο Μπόνι με εκπληκτικό τακουνάκι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Πέκια (0-1), αλλά λίγο πριν πάνε στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, έγινε το 1-1 με σκόρερ τον Παζ.
Πρωταρχικός στόχος και των δύο στη συνέχεια ήταν η φύλαξη των μετόπισθεν, με συνέπεια να δημιουργηθούν ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και με συνεχή βροχόπτωση, κυριάρχησε η μετριότητα αν και η Πάρμα έχοντας δύο δοκάρια θα μπορούσε να διεκδηκήσει ακόμη και τους βαθμούς της νίκης