Ο Μαρτίνες έλυσε το γρίφο 0-1 η Ίντερ (video)

Με χρυσή αλλαγή τον Μαρτίνες, ο οποίος μπήκε στο 77' και σκόραρε δύο λεπτά αργότερα, η Ίντερ πέρασε από το Ένιο Ταρντίνι, νικώντας 0-1 την Πάρμα.

Με χρυσή αλλαγή τον Μαρτίνες, ο οποίος μπήκε στο 77′ και σκόραρε δύο λεπτά αργότερα, η Ίντερ πέρασε από το Ένιο Ταρντίνι, νικώντας 0-1 την Πάρμα.

Η ομάδα του Σπαλέτι επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η Πάρμα που μετρούσε 4 ματς χωρίς νίκη στο Ένιο Ταρντίνι, μπήκε δυνατά και στο πρώτο 20λεπτο είχε δύο ευκαιρίες. Στην αρχή ο Κούκα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω και στο 20′ ο Ζερβίνιο με εξαιρετική ατομική προσπάθεια τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χαντάνοβιτς. 

Η Ίντερ ισορρόπησε στη συνέχεια, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν ακίνδυνη, καθώς μόνο ο Πέρισιτς δημιουργούσε προβλήματα. Το πρώτο μέρος έκλεισε με μία ακόμη φάση για την Πάρμα, αλλά το γύρισμα του Ινγκλέζε να φεύγει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετική ιστορία, με την Ίντερ να μπαίνει με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Μέσα σε δύο λεπτά στο 47′ και το 49′ ακούμπησε το γκολ, ενώ όταν το πέτυχε με τον Ντ’ Αμπρόζιο στο 54′, ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR. 

Οι νερατζούρι αύξησαν την κατοχή τους και βρήκαν το χρυσό γκολ με τον Μαρτίνες, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι δύο λεπτά νωρίτερα στο 77′. Η Πάρμα που είχε παθητικό ρόλο προσπάθησε να αντιδράσει με τον Ινγκλέζε, αλλά ο Χαντάνοβιτς ήταν σταθερός.
Ο κορυφαίος της Ίντερ, Μπρόζοβιτς είχε δοκάρι λίγο πριν το τέλος και έτσι έμεινε το 0-1, που σήμανε την πρώτη νίκη της Ίντερ μετά από 4 αγώνες χωρίς επιτυχία για πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΠΑΡΜΑ: Σέπε, Μπρούνο ΆΛβες, Μπαστόνι, Ιακοπόνι, Γκαλιόλο, Σκοτσαρέλα(77′ Στούλατς), Μπαρίλα, Κούκα(84′ Σπροκάτι), Σιλιγκάρντι(58′ Μπιαμπιανί), Ζερβίνιο, Ινγκλέζε

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Ασαμόα, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπρόζοβιτς, Βεσίνο, Ναϊνγκολάν(88′ Ναϊνγκολάν), Πέρισιτς, Ικάρντι(90′ Ικάρντι), Ζοάο Μάριο(77′ Μαρτίνες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.