Ultras Verona: «Ο Μπαλοτέλι ποτέ δεν θα γίνει κανονικός Ιταλός»!

Ο ηγέτης των οργανωμένων της Βερόνα επιτέθηκε στον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση μέσω Instagram.

Ο ηγέτης των οργανωμένων της Βερόνα επιτέθηκε στον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση μέσω Instagram.

Ο επιθετικός της Μπρέσια, έγινε αποδέκτης ρατσιστικών συνθημάτων χθες στο ματς της ομάδας του με την Ελλάς και μάλιστα πέταξε τη μπάλα στην κερκίδα. Αρχικά ήθελε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι συμπαίκτες του τον έπεισαν να παραμείνει και στη συνέχεια πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ.

Το επεισόδιο όμως είχε και συνέχεια τη Δευτέρα, με τον ηγέτη των ultras της Βερόνα Λούκα Καστελίνι να δηλώνει σε ιστοσελίδα ότι ο Μπαλοτέλι δεν είναι Ιταλός!

«Μπορεί να έχει την ιταλική υπηκοότητα αλλά δεν μπορεί να είναι ποτέ κανονικός Ιταλός. Κι εμείς έχουμε έναν νέγρο στην ομάδα μας και σκόραρε χθες, όλοι οι οπαδοί τον χειροκροτήσαμε. Υπάρχει πρόβλημα που χρησιμοποιώ τη λέξη ”νέγρος”, θα με τιμωρήσουν; Τα συνθήματα προήλθαν μόνο από τέσσερα άτομα, ο Μπαλοτέλι τα άκουσε μόνο μέσα στο μυαλό του», είπε ο Καστελίνι.

Η απάντηση του Super Mario ήταν άμεση και ανέφερε στον λογαριασμό του στο Instagram: «Ακούστε φίλοι μου, πλέον αυτό δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, είναι κάτι μεγαλύτερο από εσάς τους μικρόνοες. Ξυπνήστε αδαείς, είστε η καταστροφή. Όταν όμως σκόραρα με την Εθνική -και σας εγγυώμαι ότι θα σκοράρω ακόμα – ήταν καλά; Τέτοια άτομα πρέπει να αποκλείονται όχι μόνο από το ποδόσφαιρο αλλά από την κοινωνία. Οι άνθρωποι αυτής της εξέδρας έκαναν ό, τι έκαναν μπροστά στα παιδιά, τους γονείς και τις γυναίκες τους, πρέπει να ντρέπονται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.