Η πλέον παραγωγική Μίλαν άλωσε το Νταλ Άρα

Η Μίλαν σημείωσε για πρώτη φορά φέτος 3 γκολ και πέρασε με άνεση από την Μπολόνια, διατηρώντας την εξαιρετική της παράδοση απέναντι στους ροσομπλού.

Η Μίλαν ήλεγξε απόλυτα το ματς μέχρι το 32ο λεπτό, όταν και κατάφερε να προηγηθεί 0-2. Το σκορ άνοιξε ο Πιόντεκ με πέναλτι στο 15′, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μπάνι. Στο 32′ ο Σούσο είδε την ωραία κίνηση του Ερνάντεζ στην πλάτη της άμυνας της Μπολόνια κι αυτός πλάσαρε με το δεξί για το 0-2.
Κάπου εκεί έδειξαν να ξυπνούν οι γηπεδούχοι, κέρδισαν 3 κόρνερ και στο τρίτο η πίεση του Ντένσβιλ ανάγκασε τον Ερνάντεζ σε αυτογκόλ, που διαμόρφωσε το 1-2 του ημιχρόνου.
Η ομάδα του Πιόλι μπήκε με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 46′ ο Μποναβεντούρα με καταπληκτικό αριστερό πλασέ έκανε το 1-3. Η Μίλαν διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα των δύο τερμάτων και η Μπολόνια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το πέναλτι του Σανσόνε στο 83′.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Τομιγιάσου, Μπάνι, Ντανίλο, Ντένσβιλ, Πόλι, Σάουτεν(46′ Σβάνμπεργκ), Τζεμάιλι(64′ Τζεμάιλι), Όλσεν(78′ Ορσολίνι), Σανσόνε, Παλάσιο
ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Κόντι, Μουζάκιο, Ρομανιόλι, Ερνάντεζ, Κεσιέ, Μπενασέρ(70′ Μπίλια), Μποναβεντούρα(79′ Πακετά), Σούσο, Τσαλχάνογλου(85′ Καστιγιέχο), Πιόντεκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.