Ζιελίνσκι: «Ο Σάρι έχασε τον σεβασμό των Ναπολιτάνων!»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι επιστρέφει στο «Σαν Πάολο» για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Νάπολι, στον πάγκο της Γιουβέντους πλέον, σε μία επικίνδυνη έξοδο για την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι επιστρέφει στο «Σαν Πάολο» για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Νάπολι, στον πάγκο της Γιουβέντους πλέον, σε μία επικίνδυνη έξοδο για την πρωταθλήτρια Ιταλίας.  
Αυτό θα είναι μια συναισθηματική επανένωση και δεν είναι ακόμα σαφές αν οι οπαδοί της Νάπολι θα χειροκροτήσουν τον πρώην ήρωα τους.

Ο Σάρι αποχώρησε σε μεγάλο βαθμό για λογαριασμό της Τσέλσι, με ευθύνη του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αλλά η κατάσταση άλλαξε αφού επέστρεψε στην Ιταλία, για τη «μισητή» στους Ναπολιτάνους, Γιουβέντους.

Ο Πιότρ Ζιελίνσκι που ζει από κοντά το κλίμα στη Νάπολι, δήλωσε πάντως ότι ο Σάρι με το να αναλάβει την ομάδα του Τορίνο, έχασε τον σεβασμό των οπαδών των «παρτενοπέι». 
«Ο Σάρι άφησε πολλές καλές αναμνήσεις εδώ, καθώς έκανε τη Νάπολι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και οι οπαδοί δεν τον έχουν ξεχάσει. Ωστόσο, τώρα είναι στη Γιουβέντους και γι΄ αυτό πολλοί οπαδοί της Νάπολι δεν τον σέβονται πια», δήλωσε ο διεθνής Πολωνός στη Rai Sport.

«Βρεθήκαμε μαζί και στην Έμπολι, αλλά δεν έχουμε συναντηθεί για μεγάλο διάστημα, οπότε θα χαρώ να μιλήσω μαζί του. Ήταν ο προπονητής που με έφερε εδώ και του χρωστάω πολλά, είναι ένας φανταστικός τεχνικός. Είμαστε όμως αντίπαλοι τώρα, γι ‘αυτό θέλω και πρέπει να τον νικήσω!».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.