Λάτσιο 5 αστέρων! (video)

Η απολαυστική ομάδα του Σίμονε Ιντζάγκι συνέτριψε τη ΣΠΑΛ με 5-1 στο «Ολίμπικο» και βρίσκεται προσωρινώς στη δεύτερη της Serie A.

Η Λάτσιο ήταν καταιγιστική στη Ρώμη “σκορπίζοντας” τη ΣΠΑΛ με 5-1  κι έφτασε τις 15 νίκες στο πρωτάθλημα, ούσα πλέον στη δεύτερη θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, εν αναμονή και του αγώνα της Ίντερ στο Ούντινε.

Οι γηπεδούχοι εξ αρχής επέβαλαν το νόμο τους, στο 3′ ο Ιμόμπιλε άνοιξε το σκορ, στο 16′ ο Καϊσέδο (αντικατέστησε τον τραυματία Κορέα στο αρχικό σχήμα) έκανε το 2-0, με τον Ιμόμπιλε στο 29′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ με ένα από τα καλύτερα γκολ της φετινής σεζόν, έχοντας πλέον 25 γκολ σε 21 αναμετρήσεις, την καλύτερη επίδοση στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Το 4-0 σημείωσε και πάλι ο Καϊσέδο μετά από ασίστ του Ιμόμπιλε στο 38′, με τη ΣΠΑΛ να έχει δοκάρι στο 31′ με τον Ντι Φραντσέσκο.

Φυσικό κι επόμενο η Λάτσιο στο δεύτερο ημίχρονο να βγάλει το πόδι από το γκάζι -την Τετάρτη φιλοξενεί την Ελλάς Βερόνα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική- πάντως ο Αντεκάνιε πέτυχε το 5-0 στο 58′ για να έρθει ο Μισιρόλι με σπουδαίο σόλο να σημειώσει το τελικό 5-1. 

Οι «Μπιανκοτσελέστι» διεύρυναν το αήττητο σερί τους, έχοντας 16 αναμετρήσεις δίχως ήττα, ενώ το ρεκόρ συλλόγου είναι 17 από τη σεζόν 1998/99. 

Serie A, 22η αγωνιστική

Λάτσιο-ΣΠΑΛ 5-1

«Ολίμπικο», Ρώμη

Διαιτητής: Αντόνιο Τζούα
Κίτρινες κάρτες: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς 44’ – 61’ Ντι Φραντσέσκο, 80’ Μισιρόλι
Κόκκινες κάρτες: –

Λάτσιο (3-5-2): Στρακόσα, Μπάστος, Ατσέρμπι, Ράντου (72′ Βάβρο), Λάτζαρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκας Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο, Λούλιτς (αρχ.) (61′ Τζόνι), Καϊσέδο (47′ Αντεκάνιε), Ιμόμπιλε 

Προπονητής: Σιμόνε Ιντζάγκι

ΣΠΑΛ (3-5-2): Μπερίσα, Τόμοβιτς, Φελίπε (67′ Ζουκάνοβιτς), Μπονιφάτσι, Στρεφέτσα, Νταμπό (70′ Μούρτζα), Μισιρόλι, Κάστρο, Ρέτσα, Φλόκαρι (αρχ.), Ντι Φραντσέσκο 

Προπονητής: Λεονάρντο Σέμπλιτσι
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.